WORKSHOP – “Een veilige basis geeft je vleugels”

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

WORKSHOP – “Een veilige basis geeft je vleugels”

december 22, 2023 @ 10:00 am 5:00 pm

In deze Kerst workshop willen we dieper ingaan op de belangrijkste voorwaarden voor een veilige basis. Een veilige basis is het fundament waar je steeds naar terug kunt keren en het geeft je vleugels om voluit te durven leven.

Thema’s 

  • De drie C’s van veiligheid
  • Veiligheid en het zenuwstelsel, polyvagaal theorie
  • Veiligheid en je innerlijke systeem, IFS (Internal Family Systems)
  • Veiligheid en trauma
  • Veiligheid en hechting

Trainers: 

Peter Paanakker is leraar en opgeleid in lichaamstherapie en meditatie, sinds 1997 zelfstandig en werkzaam voor particulieren, bedrijven en organisaties. Hij heeft de vier-jarige MBSR-Traineropleiding aan de universiteit van Massachusetts Medical School in de VS voltooid en geeft sinds 2009 8-weekse Mindfulness MBSR-trainingen. Verder heeft hij de compassieopleidingen MBCL en MSC voltooid en geeft hij compassietrainingen sinds 2013. In 2017 heeft hij de driejarige training in Somatic Experiencing afgerond en in 2021 Level 1 IFS (Internal Family Systems). Peter mediteert sinds 1985 is tevens coach, supervisor, categorie 1 lid van de VMBN en lid van de VVM.

Anouk Prop is psycholoog, traumatherapeut, yogadocent (E-500 RYT & YACEP) en energetisch therapeut en werkt op een holistische wijze op het snijvlak van lichaam en geest. Ze zet een combinatie van de kwaliteiten van psychotherapie, trauma healing, yoga en energetisch werk in om samen met volwassenen en kinderen op reis te gaan naar zichzelf. Postdoctorale opleidingen in traumatherapie (Somatic Experiencing, NARM en Bodynamic) in combinatie met yoga en energetisch werk in de praktijk gebracht, heeft ze een uitgebreide ervaring in het werkveld in uiteenlopende settingen. Anouk werkt al meer dan tien jaar zelfstandig in haar praktijk, als freelancer voor (verslavings)klinieken, yogastudio’s en instituten voor geestelijke gezondheidszorg, in Nederland maar ook in ontwikkelingslanden.

€99

Meer info en aanmelden: anoukprop@hotmail.com

Anouk Prop

Bredestraat 1C
Maastricht, 6211 HA
Chat openen
Hallo, ik ben Anouk, waar kan ik je mee helpen?
Hello, I'm Anouk, how can I help you?