Uit de schaduw festival

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Uit de schaduw festival

juni 17, 2023 @ 9:00 am 8:00 pm

Bijna de helft van de mensen krijgt in het leven met een psychische variatie te maken. Veel van hen durft daar met niemand over te praten. Het Uit de Schaduw Festival brengt daar verandering in.

Op 17 juni zoeken we elkaar op en ontdekken we dat we niet alleen zijn. We inspireren elkaar met verhalen, brengen aan het licht wat werkt en zetten samen een nieuwe beweging in gang!

Met een mainstage vol de bekenden uit de ‘Samen Uit de Schaduw’ documentaire van Hanna Verboom, zoals Jim van Os, Typhoon, Jesse Laport en natuurlijk Hanna en Juda Verboom én nog veel meer! Met sessies van de beste ‘wounded healers’, diverse workshops waar je je voor kan inschrijven met onder andere opstellingen, ademwerk, muziek en ontspanning op prachtige locaties midden in het bos! En we gaan met elkaar in gesprek over hoe we samen het systeem kunnen veranderen.

Deze dag is er voor zoveel mogelijk mensen. Of je nu ervaringsdeskundige bent, iemand in je omgeving kent die hiermee te maken heeft of professioneel betrokken: je gaat sowieso naar huis met inzichten, expertise en nieuwe ideeën die nodig zijn om iets te veranderen.

Dankbaar dat ik ook mag bijdragen aan deze mooie dag, met onder andere een workshop trauma-sensitive yoga en andere trauma healing sessies.

Ben jij er ook bij op 17 juni? Lees meer of koop direct je kaartje https://bosbios.nl/uit-de-schaduw-festival/.

Chat openen
Hallo, ik ben Anouk, waar kan ik je mee helpen?
Hello, I'm Anouk, how can I help you?