TRUFFEL & SOUND HEALING EVENT met Kelsey Kluijtmans

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

TRUFFEL & SOUND HEALING EVENT met Kelsey Kluijtmans

november 22 @ 10:00 am 5:00 pm

Autumn teaches us the beauty of letting go. Growth requires release. It’s what the trees do.”

Ga je samen mee op reis tijdens de herfst? Graag nodig ik je uit voor een speciale editie van een bijzonder terugkerend maandelijks trauma healing truffel event rondom een thema, deze keer de herfst in al haar mooie facetten. Een periode van loslaten en laten zijn, in de warmte van al haar kleuren.

Op 22 november 2024, gaan we samen de diepte in en maken we een truffelreis, terwijl we ons onderdompelen in een bad van sound healing verzorgd door de magische vibraties van Kelsey Kluijtmans. We kijken samen naar wat zich aandient in deze herfstperiode voor jou. Waar wil je graag ruimte voor maken vanuit je hart? Wat wil je loslaten? Welke intenties zet jij neer voor een nieuw begin?

Over Kelsey

Kelsey Kluijtmans is singer-songwriter en richt zich op stembevrijding, mantra en soundhealing. Hoe meer ze zich verdiept in klank en resonantie, hoe meer ze verbaasd raakt over dit krachtige medicijn. Wij zijn vibratie, alles is vibratie en frequentie. Kelsey begeleidt mensen graag bij het herinneren van hun eigen zielsfrequentie door de kracht van klank.

“Ik geloof in de helende kracht van muziek en klank. Mijn intentie met soundhealing is om met de klanken van verschillende instrumenten en met de stem, mensen te raken. Een doel tijdens een sessie kan zijn dat je een beter beeld van jezelf krijgt door inzichten die je opdoet tijdens je innerlijke reis. Jouw doel kan ook zijn om fysieke en-of emotionele blokkades op te heffen, (meer) te leren genieten en/of (diepe) ontspanning te ervaren. Soundhealing ondersteunt daarbij.”

Je kunt hier alvast wat van haar muziek proeven:

Spotify

YouTube

instagram

Truffels en Sound

Soundhealing is enorm complementair aan deze truffelreis. Je lichaam staat open om te ontvangen waardoor de vibraties nog krachtiger zijn en hun werk kunnen doen.

De vibraties die ontstaan door het gebruik van de stem en de klanken van de instrumenten dringen tot diep in de cellen van je lichaam door. Hierdoor kunnen emoties loskomen en blokkades oplossen. Sta jezelf toe de emoties er te laten zijn. Wanneer ze de ruimte krijgen, kun je leren ze gemakkelijker te verwerken en jezelf hierdoor beter in balans te voelen.

Wanneer je jezelf overgeeft aan de klanken en de aandacht naar binnen in jezelf keert, kom je in een staat van diepe ontspanning. Vanuit deze staat van “Zijn” kunnen je lichaam en geest zich herstellen.

Le Freinage

Voor deze speciale editie van het maandelijks terugkerend truffelevent, wijken we uit naar een prachtige locatie in het Zuid-Limburgse heuvelland. Leefstijlhoeve Le Freinage in Eckelrade is een bijzondere krachtplek, omringd door mooie natuur. In het hart van de hoeve bevindt zich een yurt. Dit is de plek waar we samen op reis gaan.

Yurts waren een zeer belangrijk onderdeel van de Centraal-Aziatische identiteit. De draagbare tenten die door nomadische Turkse volkeren, waaronder de Kirgiezen, werden gebruikt, maakten het voor hen gemakkelijker om zich van de ene plaats naar de andere te verplaatsen. Het woord yurt komt van het Mongoolse woord “Urdu”, wat een kamp of paleis betekent. Het betekent ook “thuis” of “vaderland” in het Turks.

Afgezien van zijn functionaliteit heeft een yurt een diepe symbolische betekenis in nomadenculturen. Een Kirgizische yurt is niet alleen het huis van de nomaden, maar ook een symbool van familie, traditie, eenheid en aarde.

Over truffels

Onderzoek wijst steeds meer uit dat psylocibine, de werkzame stof in truffels, een positief effect heeft op je gemoedstoestand, je creativiteit, je concentratievermogen en meer. De resultaten zijn veelbelovend en het mooie is dat het een natuurlijk product is, een van de oudste dingen op deze aarde. Wanneer je truffels neemt, al is het maar een kleine hoeveelheid, is het is makkelijker om contact te maken met jezelf, je gevoelens en dat wat in essentie belangrijk voor je is. Tevens kun je ervaren dat je je meer verbonden voelt met de wereld om je heen. Dit kan heel therapeutisch werken.

De dosering truffels die je tijdens deze reis neemt, stemmen we samen van tevoren in goed overleg af. Tevens nemen we de tijd om je reis voor te bereiden, als ook achteraf in het proces van integratie

Maximaal 8 personen. English speakers are welcome!

Voor vragen, onduidelijkheden en aanmelden, staat mijn mailbox altijd open. anoukprop@hotmail.com

€175,00

Leefstijlhoeve Le Freinage

Dorpsstraat 44
Eckelrade, 6252 ND Nederland
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op “Koop Tickets” om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
SOLSTICE TRUFFEL & SOUND HEALING EVENT
175,00
7 beschikbaar
Chat openen
Hallo, ik ben Anouk, waar kan ik je mee helpen?
Hello, I'm Anouk, how can I help you?