TRAUMA HEALING TRUFFEL EVENT – LENTE

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

TRAUMA HEALING TRUFFEL EVENT – LENTE

maart 16 @ 10:00 am 3:00 pm

It’s the reminder to believe, even in toughest and darkest times (as winter can feel like), that there is the spring that follows: light, beauty and renewal.

Graag nodig ik je uit voor een bijzonder terugkerend maandelijks trauma healing truffel event rondom een thema, deze keer het thema LENTE. De lente is een periode van licht, schoonheid en vernieuwing.

We kijken samen naar wat zich aandient in deze lenteperiode voor jou. We gaan de diepte in van de schoonheid van de lente, nemen de tijd om te reflecteren op wat er is en waar jij in de vernieuwing wil gaan. Vanuit de donkerte en de kou van de winter, maken we plaats voor warmte en licht. Waar wil je graag ruimte voor maken vanuit je hart? Welke intenties zet jij neer voor een nieuw begin?

Trauma’s kunnen ons blijven achtervolgen en soms zo moeilijk om te laten gaan. Graag ga ik samen met jou dit aan in een veilige setting. We starten met het zetten van intenties en gaan dan de diepte in. Dit doen we door een mini dosering psychedelische truffels te nemen (2-5 gram, afhankelijk van je ervaring). Dit is een kleine hoeveelheid, zodat je nog gewoon kunt functioneren en tegelijkertijd wel de voordelen merkt van de bijzondere werking van truffels, die overigens gewoon legaal verkrijgbaar zijn in Nederland.

Onderzoek wijst steeds meer uit dat psylocibine, de werkzame stof in truffels, een positief effect heeft op je gemoedstoestand, je creativiteit, je concentratievermogen en meer. De resultaten zijn veelbelovend en het mooie is dat het een natuurlijk product is, een van de oudste dingen op deze aarde. Wanneer je truffels neemt, al is het maar een kleine hoeveelheid, is het is makkelijker om contact te maken met jezelf, je gevoelens en dat wat in essentie belangrijk voor je is. Tevens kun je ervaren dat je je meer verbonden voelt met de wereld om je heen. Dit kan heel therapeutisch werken.

Vervolgens gaan we in een ademwerksessie onze kanalen nog meer openzetten om erna naar buiten te gaan en op een krachtplek onze intenties te manifesteren. We nemen de tijd om stil te staan, om in te ademen waar we ruimte voor willen maken en dat uit te ademen wat we willen laten gaan.

Hierna sluiten we weer binnen af met een korte yoga sessie, zodat we alles ook in ons zenuwstelsel kunnen laten integreren. Erna is er nog tijd om dingen te delen als je daar behoefte aan hebt.

Er wordt voor een klein hapje en drankje gezorgd. Wel is het aan te raden om geen groot ontbijt te nemen voordat je komt, tevens ook niet teveel koffie.

Dit event is met name geschikt voor mensen die willen proeven aan wat psychedelische truffels voor je kunnen betekenen, maar nog geen diepgaande reis aandurven.

Maximaal 10 personen.

Je kunt je aanmelden door een berichtje te sturen naar anoukprop@hotmail.com. Ook als je nog vragen hebt of onduidelijkheden, staat mijn mailbox altijd open.

€50

Anouk Prop

Bredestraat 1C
Maastricht, 6211 HA
Chat openen
Hallo, ik ben Anouk, waar kan ik je mee helpen?
Hello, I'm Anouk, how can I help you?