TRAUMA HEALING TRUFFEL EVENT – GOODBYE 2023 | WELCOME 2024

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

TRAUMA HEALING TRUFFEL EVENT – GOODBYE 2023 | WELCOME 2024

december 30, 2023 @ 10:00 am 3:00 pm

“Endings are the beginnings of something new.”

Graag nodig ik je uit voor een bijzonder terugkerend maandelijks trauma healing truffel event rondom een thema, deze keer het afscheid nemen van 2023 en het verwelkomen van 2024. Een periode van stilstaan, terugblikken en vooruitkijken. We sluiten onze ogen voor het oude en openen ons hart voor een nieuw begin.

Wat zou jij graag willen laten gaan? Op 30 december staan we stil bij de wisseling van het jaar. We gaan samen de diepte in van 2023 en kijken we wat we graag achter ons willen laten. Wat dient je niet meer? Wat wil je laten gaan voor het einde van het jaar? Ook verwelkomen we 2024. Waar wil je graag ruimte voor maken vanuit je hart? Welke intenties zet jij neer voor het begin van het nieuwe jaar?

Trauma’s kunnen ons blijven achtervolgen en soms zo moeilijk om te laten gaan. Graag ga ik samen met jou dit aan in een veilige setting. We starten met het zetten van intenties en gaan dan de diepte in. Dit doen we door een mini dosering psychedelische truffels te nemen (2-3 gram, afhankelijk van je ervaring). Dit is een kleine hoeveelheid, zodat je nog gewoon kunt functioneren en tegelijkertijd wel de voordelen merkt van de bijzondere werking van truffels, die overigens gewoon legaal verkrijgbaar zijn in Nederland.

Onderzoek wijst steeds meer uit dat psylocibine, de werkzame stof in truffels, een positief effect heeft op je gemoedstoestand, je creativiteit, je concentratievermogen en meer. De resultaten zijn veelbelovend en het mooie is dat het een natuurlijk product is, een van de oudste dingen op deze aarde. Wanneer je truffels neemt, al is het maar een kleine hoeveelheid, is het is makkelijker om contact te maken met jezelf, je gevoelens en dat wat in essentie belangrijk voor je is. Tevens kun je ervaren dat je je meer verbonden voelt met de wereld om je heen. Dit kan heel therapeutisch werken.

Vervolgens gaan we in een ademwerksessie onze kanalen nog meer openzetten om erna naar buiten te gaan en op een krachtplek onze intenties te manifesteren. We nemen de tijd om stil te staan, om in te ademen waar we ruimte voor willen maken en dat uit te ademen wat we willen laten gaan.

Hierna sluiten we weer binnen af met een korte yoga sessie, zodat we alles ook in ons zenuwstelsel kunnen laten integreren. Erna is er nog tijd om dingen te delen als je daar behoefte aan hebt.

Er wordt voor een klein hapje en drankje gezorgd. Wel is het aan te raden om geen groot ontbijt te nemen voordat je komt, tevens ook niet teveel koffie.

Dit event is met name geschikt voor mensen die willen proeven aan wat psychedelische truffels voor je kunnen betekenen, maar nog geen diepgaande reis aandurven.

Maximaal 10 personen.

Je kunt je aanmelden door een berichtje te sturen naar anoukprop@hotmail.com. Ook als je nog vragen hebt of onduidelijkheden, staat mijn mailbox altijd open.

€50

Anouk Prop

Bredestraat 1C
Maastricht, 6211 HA
Chat openen
Hallo, ik ben Anouk, waar kan ik je mee helpen?
Hello, I'm Anouk, how can I help you?