STUTZ – FILMAVOND

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

STUTZ – FILMAVOND

januari 5, 2023 @ 7:00 pm 10:00 pm

Graag nodig ik je weer uit voor de maandelijkse filmbijeenkomsten rondom het thema ‘Trauma & Healing’. Ditmaal een bijzondere filmavond met de screening van de prachtige bekroonde documentaire “Stutz”.

De acteur Jonah Hill, onder meer bekend van films als The Wolf of Wall Street, Moneyball en Superbad, lijdt al jaren aan angstaanvallen en heeft een moeilijke tijd achter de rug. Zijn droombaan loopt al snel uit tot een nachtmerrie door paniekaanvallen. Hij besluit aan zijn mentale gezondheid te werken en komt bij psychiater Phil Stutz terecht. De documentaire, die dieper ingaat op de therapie die Jonah Hill kreeg voor zijn angstaanvallen, wordt een ‘kalmerende en therapeutische ervaring’ genoemd.

In de documentaire zien we openhartige discussies over geestelijke gezondheid in het algemeen, maar ook de persoonlijke ervaringen van Hill zelf. Met zijn film hoopt hij dan ook dat hij lotgenoten kan helpen om over hun psychische problemen heen te komen.

PRAKTISCH
We zullen de avond gezamenlijk starten met een korte introductie. Aansluitend kijken we samen naar de film. Na afloop is er ruimte om te delen en na te praten.

Wanneer: Donderdag 5 januari van 19.00u tot ca. 22.00u
Waar: Weert 78 te Meerssen, 2e verdieping

Bijdrage: Het wordt enorm gewaardeerd als je deze avond een donatie wilt doen voor getraumatiseerde vrouwen en kinderen in India die gesteund worden door Yoga Gives Back waar Anouk zich al jarenlang voor inzet. Voor meer info zie www.yogagivesback.org

Eten, drinken, zitten: Als je het fijn vindt, kun je je eigen zitkussen/meditatiekussen en/of dekentje meenemen, ook zijn er stoelen. Er is thee/koffie/water aanwezig, mocht je iets anders willen drinken dan kun je dit uiteraard zelf meenemen. Tevens wordt er voor een klein hapje gezorgd.

Parkeren: Er is voldoende parkeergelegenheid (let op, bij toegangspoort 4 de parkeerplaats op).

AANMELDEN
Aanmelden voor de filmavond kan via anoukprop@hotmail.com

Gratis

Anouk Prop

Weert 78
Meerssen, 6231 SB Nederland
+ Google Maps
Chat openen
Hallo, ik ben Anouk, waar kan ik je mee helpen?
Hello, I'm Anouk, how can I help you?