RECONNECT RETREAT

Loading Events

« All Events

 • This event has passed.

RECONNECT RETREAT

oktober 12, 2022 12:00 pm oktober 16, 2022 12:00 pm

€895 – €995

reconnect. reset. unwind. 

RECONNECT.

Ontsnap aan de chaos van het leven en verbind weer met jezelf. Ik nodig je uit om met ons mee te gaan op een transformerende innerlijke reis naar jezelf onder professionele begeleiding.

Tijdens dit retreat neem je een escape uit de sleur van de drukte van alledag in een voedende omgeving voor lichaam, geest en ziel met veel aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en groei.

Diep in het zuiden van Frankrijk, vlakbij het dorpje Agel, ligt een ton-sur-ton palet van smaragdgroene heuvels, amberkleurige bomen, zandstenen paden en wilde bloemen en schilderen het idyllische decor van ‘NOUS’ ongerepte omgeving.

Wil je echt even helemaal tot jezelf komen? Leren luisteren naar je lichaam en geest? Gewoon zijn? In connectie zijn met dat wat er echt toe doet?
Reconnect chez nous!

RESET.

Reset je lichaam en geest met de dagelijkse yoga, meditatie en ademwerk sessies tegen de achtergrond van het prachtige Zuid-Franse landschap.

Echt even uit je hoofd en in je lijf.  Voel wat vertraging en verstilling met je doet. Kom in contact met het ‘hier en nu’ door de mindfulness sessies in de ongerepte natuur. 

Reguleer je zenuwstelsel door alle tools die worden aangereikt. Ervaar dat je sterker bent dan je denkt door de workshop Wim Hof Methode door een gecertificeerde WHM instructeur. 

Geniet van de Mediterrane keuken met 3x per dag overheerlijke gezonde maaltijden en slaap als een God in Frankrijk op deze prachtige plek ingericht op comfort en ontspanning voor jou.  Ervaar hoe je kunt ontladen, opladen en weer kan verbinden met jezelf.

UNWIND.

Gewoon even helemaal niets te hoeven, alleen maar te zijn. Letterlijk afstand nemen van alles. De tijd nemen om te zorgen voor jezelf. 

Uit de doe-modus. Rust. Ademruimte.

Loskomen van de patronen die je belemmeren om volledig vrijuit te leven. Stapje voor stapje je mindset te veranderen. 

Hierin te gaan staan voor jezelf en leren luisteren naar je eigen behoeftes. Weer in verbinding komen met jouw levenskracht. 

De individuele coachingssessies, helpen jou verder op weg op de reis naar jezelf en geven je dat wat je nodig hebt om het dagelijkse leven te hanteren op de manier die bij jou past.

Tijdens dit retreat krijg je een focus en kompas om nieuwe wegen in het leven in te slaan om dichter bij jezelf uit te komen, afgestemd op jouw unieke kwaliteiten.

ANOUK PROP.

Anouk Prop is psycholoog (MSc), trauma therapeut, yoga docent (E-500 RYT & YACEP), reiki master en werkt op een holistische wijze op het snijvlak van lichaam en geest. Zowel als professional als persoon is ze gericht op groei, ontwikkeling en mensen in verbinding brengen met hun levenskracht. Ze zet een combinatie in van de kwaliteiten van psychotherapie, trauma healing, yoga en energetisch werk om samen met jou op reis te gaan naar jezelf.

Anouk werkt al meer dan tien jaar zelfstandig in haar eigen body & mind praktijk, als freelancer voor (verslavings)klinieken, yoga studio’s en instituten voor geestelijke gezondheidszorg, in Nederland maar ook in ontwikkelingslanden. 

“Mijn streven is om mensen zichzelf te laten ontdekken en zichzelf te laten zijn in een veilige en rustige omgeving. Daarbij stem ik mij af op de unieke kwaliteiten van ieder mens waarbij ik ze met vriendelijkheid laat kijken in de mooie, maar soms ook confronterende spiegel die het leven biedt, aan de hand genomen door mijn gevoel van compassie, positiviteit en enthousiasme.”

CHEZ NOUS

Kay en Angela Steuns hebben hun droom verwezenlijkt en zijn samen met hun 2 kinderen naar Agel vertrokken om daar deze geweldige plek neer te zetten en hun gasten met liefde en warmte verwennen tijdens hun verblijf. 

Kijk hier voor een geweldige impressie van deze prachtige retreat locatie die Angela en Kay samen hebben opgezet in het mooie zonnige Zuid-Frankrijk:

PRAKTISCHE INFO.

CONNECT RETREAT 2022 

12 t/m 16 oktober Agel, Frankrijk
5 dagen / 4 nachten 
start 12 oktober om 12u  – einde 16 oktober om 12u 

Inclusief

 • heerlijk verzorgde accommodatie 
 • 3x dag gezonde Mediterrane maaltijden & bijbehorende dranken 
 • 2x dag yoga & ademwerk
 • Wim Hof workshop van 4 uur door gecertificeerde instructeur
 • 2 coaching sessies 
 • mindfulness sessies in de natuur
 • gebruik maken van alle faciliteiten zoals zwembad, stilteplekken etc. 

Exclusief

 • heen- en terugreis
 • persoonlijke uitgaven

Kosten

 • €895- in een gedeelde accomodatie van 2 personen 
 • €995- in een accomodatie volledig voor jezelf

Aanmelding & betaling

Meld je nu aan en reserveer jouw plek met een aanbetaling van €300,- en ontvang 25€ korting op de totaalprijs. Aanmelden kan via anoukprop@hotmail.com

Na aanmelding ontvang je je registratieformulier en alle praktische informatie over het programma, vervoer en de voorbereiding. 

RECONNECT | RESET | UNWIND 

BIENVENUE CHEZ NOUS! 

Chez Nous

4 Chemin de Bize
Agel, 34210 Frankrijk
+ Google Map
Chat openen
Hallo, ik ben Anouk, waar kan ik je mee helpen?
Hello, I'm Anouk, how can I help you?