Jouw zenuwstelsel in balans!

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

 • Dit evenement is voorbij.

Jouw zenuwstelsel in balans!

december 3, 2022 @ 9:00 am 5:00 pm

Met de grote hoeveelheid prikkels die we vandaag de dag te verduren krijgen wordt ons sympathische zenuwstelsel constant geprikkeld. De stressmodus wordt daardoor chronisch geactiveerd en geeft ons het gevoel dat we de hele tijd ‘aan’ staan. Hierdoor kunnen we niet meer ontspannen en genieten van het leven.

Wil jij leren hoe je door middel van het inzetten van simpele tools je zenuwstelsel weer in balans kunt brengen – en houden? Wil je vitaal en krachtig door het leven gaan, zonder dat je afgeleid wordt door de stress van alledag? Dan is deze workshop iets voor jou!

Tijdens deze workshop ontdek je de helende kracht van ademhaling, mindfulness, regulerende yoga oefeningen en tips en tricks om je zenuwstelsel weer gezond en veerkrachtig te laten voelen. Ook leer je hoe je door middel van het inzetten van een dagelijkse ‘practice’ hierin, je meer ontspannen en gelukkiger door het leven kunt gaan.

Dolf Dix en Anouk Prop nemen je stap voor stap mee op een reis naar de sleutel tot vitaliteit. Je leert hoe je op natuurlijke wijze stress kan verminderen, meer aanwezig te zijn in het hier en nu en voluit in je levenskracht kunt staan.

Jouw zenuwstelsel in balans! Een fantastische weg naar vervulling van een gezonder, vrijer en bewuster leven.

Voor wie?

 • Iedereen die wil leren om met stress en spanning om te gaan op een gezonde manier
 • Iedereen die een betere versie van zichzelf wilt maken
 • Iedereen die besluit een verandering in zijn leven aan te brengen
 • Iedereen die niet tevreden is over de huidige situatie, maar niet weten wat ze moeten doen om deze vicieuze cirkel te doorbreken
 • Iedereen die de risico’s tot het krijgen van een burn-out wilt verkleinen

Wat kun je verwachten?

 • Een inspirerende dag waar je uitgedaagd wordt om in contact te komen met je levenskracht en levensenergie door op een gezonde manier voor jezelf te leren zorgen.
 • Leren door te ervaren en inzichten delen staat centraal.
 • Praktische en concrete tools waar je zelf thuis mee aan de slag kan.
 • Deelnemers worden op een liefdevolle manier gestimuleerd en geïnspireerd meer uit zichzelf te halen.
 • Voeding voor lichaam en geest, inclusief een heerlijke lunch.

Info en aanmelding:

Bestel je ticket hier! Heb je nog vragen of wil je meer weten? Stuur dan een mail naar anoukprop@hotmail.com of dolf@vonkk.nu

Over Dolf Dix en Anouk Prop


Dolf is Breath & Life Flow coach, verankerd in zichzelf en vanuit doorleefde inzichten helpt hij je helder te krijgen wat je wilt, wat er gezien, geaccepteerd en losgelaten mag worden – ook op dieper niveau. Hij kijkt en ademt graag even mee in je binnen- en buitenwereld en stimuleert je actie te ondernemen in de richting van de dingen waar je echt blij van wordt.
Onderdrukte emoties, oude patronen en opgebouwde spierspanning kunnen een optimale ademhaling, en daarmee een ontspannen lichaam, in de weg staan. Dolf helpt je bewuster te worden. Hij laat je de kracht van je ademhaling ervaren, op een natuurlijke wijze stress te verminderen, mentaal en fysieke klachten te verzachten en de verbinding met je lichaam weer te voelen
Anouk is psycholoog, trauma therapeut en ervaren yoga docent & opleider en werkt op een holistische wijze op het snijvlak van lichaam en geest. Ze zet een combinatie in van de kwaliteiten van psychotherapie, trauma healing, yoga en energetisch werk om samen met volwassenen en kinderen op reis te gaan naar zichzelf. Veel symptomen, blokkades, fysieke en mentale aandoeningen zijn allemaal terug te voeren naar een zenuwstelsel dat overvraagd is. Al meer dan 10 jaar draagt Anouk de kracht van haar kwaliteiten uit als helende tool in binnen-en buitenland in therapie settings, opleidingen en lessen voor mensen die op allerlei wijzen met een ontregeld zenuwstelsel te maken hebben.

De Ademloods

Daalstraat
Kinrooi, 3640 België
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie
€125 inclusief gezonde lunch, thee en water
Chat openen
Hallo, ik ben Anouk, waar kan ik je mee helpen?
Hello, I'm Anouk, how can I help you?