A MONSTER CALLS – FILMAVOND

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

A MONSTER CALLS – FILMAVOND

maart 28 @ 7:00 pm 10:00 pm

Graag nodig ik je weer uit voor de maandelijkse filmbijeenkomsten rondom het thema ‘Trauma & Healing’. Ditmaal een bijzondere filmavond met de screening van de prachtige hartverscheurende bekroonde film ‘A monster calls’.

“Wat is een droom? Wie zegt dat niet al het andere een droom is?”

Terwijl de 12-jarige Conor de aanstaande dood van zijn moeder probeert te accepteren, wordt hij ondertussen ook geconfronteerd met pesterijen op school. Verlaten door zijn vader en met het vooruitzicht om bij zijn strenge grootmoeder te moeten wonen, ontdekt Conor troost in een enorme boom op het kerkhof. Wanneer deze boom tot leven komt en hem waardevolle levenslessen geeft, leert Conor langzaam de wereld te begrijpen.

Een creatieve film over leven en loslaten. Gesprekken over de dood en rouw zijn op elke leeftijd moeilijk. Vanaf het begin legt de verteller van de film uit dat Conor zich ergens tussen jongen en man bevindt. Tegen het einde van zijn droevige reis is hij emotioneel gegroeid en heeft hij geleerd over loslaten. Dit gevoelige coming of age-verhaal is veel meer dan alleen entertainment: het is een eerlijk gesprek over enkele van de meest complexe gevoelens die een mens ooit kan ervaren.

PRAKTISCH
We zullen de avond gezamenlijk starten met een korte introductie. Aansluitend kijken we samen naar de film. Na afloop is er ruimte om te delen en na te praten.

Wanneer: Donderdag 28 maart van 19.00u tot ca. 22.00u
Waar: Bredestraat 1C Maastricht

Bijdrage: Het wordt enorm gewaardeerd als je deze avond een donatie wilt doen voor getraumatiseerde vrouwen en kinderen in India die gesteund worden door Yoga Gives Back waar Anouk zich al jarenlang voor inzet. Voor meer info zie www.yogagivesback.org

Eten, drinken, zitten: Er zijn stoelen en meditatiekussens aanwezig. Als je het fijn vindt, kun je je eigen zitkussen/meditatiekussen en/of dekentje meenemen. Er is thee/koffie/water aanwezig, mocht je iets anders willen drinken dan kun je dit uiteraard zelf meenemen. Tevens wordt er voor een klein hapje gezorgd.

AANMELDEN
Aanmelden voor de filmavond kan via anoukprop@hotmail.com 

Gratis donatie voor YGB

Anouk Prop

Bredestraat 1C
Maastricht, 6211 HA
Chat openen
Hallo, ik ben Anouk, waar kan ik je mee helpen?
Hello, I'm Anouk, how can I help you?